Intresseanmälan

Är du intresserad av att bli scout i Näsby Parks Scoutkår? I vår kår får du uppleva äventyr och utmaningar med nya kompisar! Bli scout och lär dig nya saker genom att själv få prova på. Hos oss får du uppleva äventyr på riktigt som ger dig minnen för livet.

Gå med i kåren redan idag!

För att gå med i Näsby Parks Scoutkår kan du göra en intresseanmälan.

Anmälan kan göras här

Du placeras då i kön och vi hör av oss när vi kan erbjuda er en plats.

För närvarande finns följande avdelningar:

• Småkrypen (Spårare) – åk 2-3 på onsdagar 18:30-20:00 (kö, se köregler nedan)
  • Gaddarna (Upptäckare) – åk 4-5 på torsdagar 18:30-20:15 (kö)
  • Skogsluffarna (Äventyrare) – åk 6-8 på måndagar 19:00-21:00 (ingen kö)
  • Doff (Utmanare & Rover) – åk 9+

Köregler

Vi har för närvarande kö till vår spåraravdelning Småkrypen, dessa köregler gäller just nu:

• Barn till föräldrar som ställer upp som ledare under hela terminen är garanterad en plats
  • Barn som har syskon som är medlemmar i kåren går före i kön
  • Övriga får en köplats efter det datum som man har anmält intresse till kåren

Just nu är medlemsavgiften i vår kår:

• 750 kr per termin för spårare
  • 800 kr per termin för upptäckare
  • 950 kr per termin för äventyrare
  • 950 kr per termin för utmanare
  • 100 kr per termin för aktiva ledare och funktionärer
  • 250 kr per termin för stödjande medlemmar

Den som betalar sin medlemsavgift blir också medlem i Roslagens Scoutdistrikt, Scouterna samt i en av världsscoutorganisationerna, WOSM för pojkar och WAGGGS för flickor. Extra avgifter tillkommer för övernattningar, hajker, läger och andra aktiviteter.