Information till er som vill börja scouterna till hösten

Nedan följer information till er som vill anmäla barn till Näsby Parks scoutkår

Vi tar emot barn från åk 2 och uppåt. Vi har idag ett stort söktryck till kåren speciellt bland de yngre åldrarna. Vi hoppas att vi ska kunna erbjuda så många som möjligt plats till hösten.

För att anmäla sig till kön oavsett ålder så ska man göra en anmälan i följande formulär

Om ni får upp ett felmeddelande att medlemmen redan finns i scoutnet så får ni maila scoutnet@scouterna.se och säga att ni vill gå med i Näsby Parks scoutkår så löser scouterna det åt er.

Ni kommer då att placeras i en kölista. Vi kommer att informera de som anmält sig till kölistan om när prova på mötet kommer att vara samt ungefär när vi kan erbjuda plats.

Vi har ett stort behov av ledare så kan bli ledare som förälder så får man förtur. Är ni intresserade av att bli ledare så hör av er till info.npscout@gmail.com så får ni mer information.

Våra köregler och information om de olika avdelningarna finns här